Smartgirl och smartguy på Tradedoubler har blivit Stylepit

Många bloggare använder sig av så kallade (jag gör det inte på denna blogg men har gjort det förr) affiliate-länkar, det vill säga att när man bloggar om till exempel sommarsandaler så bifogar man en länk i bloggartikeln till en speciell återförsäljare. Om någon sedan köper av denna återförsäljare efter att först ha klickat på en sådan affiliate-länk så tillfaller det en viss summa pengar till bloggaren.

Smartguy och smartgirl (och Smartkid) har länge varit en av de bästa affiliate-länkarna. Nu har man dock bytt varumärkesprofil, och skapat en helt ny sida, som samlar de tidigare ”Smart-sidorna” på en och samma URL – Stylepit.se.

Tyvärr är det så, som vanligt, att Smartgirl och Tradedoubler (som är affiliatenätverket som har hand om kommunikationen mellan Smartgirl och bloggaren) har varit dåliga på att informera bloggare om dessa förändringar.

Om du inte bytt länkarna som förut ledde till Smartgirl eller Smartguy till den nya sidan Stylepit, innan den 26 maj, så kommer dina länkar bli ”döda”, och inte ge dig någon mer inkomst. För många kan detta innebära att de förlorar åtskilliga tusenlappar i månaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *